Camso Nederland B.V.
Veldwade 10 - NL - 3439 LE NIEUWEGEIN
T (030) 280 20 40 - F (030) 280 25 80 - service.nl@camso.co
www.solideal.nl - www.camso.co

Solideal NL - CAMSOL logo
Camso 

Camso is wereldwijd dé specialist in het ontwikkelen, ontwerpen, produceren en distribueren van (natuur)rubber lage snelheid banden, wielen en (natuur)rubber tracks voor intern transport, bouwmachines, landbouwmachines en gemotoriseerde sporten en voor militaire toepassingen.

Camso behoort tot de internationale topmerken. Moderne productiefaciliteiten en geavanceerde R&D centra bevinden zich gespreid in Europa, Noord Amerika en Azië. De distributie, technische- en commerciële ondersteuning is door een globaal netwerk van eigen vestigingen + distributeurs op alle zes continenten. 7.500 toegewijde medewerkers koppelen wereldwijde expertise aan lokale kennis.

Camso biedt de juiste oplossing tegen lage operationele kosten. Camso is OEM partner van grote merken machines. Camso is sterk vertegenwoordigd in de vervangingsmarkt.

Camso Nederland B.V. is de Nederlandse vestiging met magazijn en modern geoutilleerde werkplaats. Alle in-huis en landelijke montage- & service-activiteiten worden onder de naam Solideal on-site service centraal vanuit Nieuwegein aangestuurd. Levering via erkende dealers en distributeurs.

Injectie

Luchtband injectie

De specialisten van Camso Nederland beheersen het totale proces van band/wiel inspectie via prepareren & conditioneren naar injecteren & uitharden.

Supply chain en logistiek

Supply chain & logistiek

De organisatie van Camso Nederland is er efficiënt op ingericht om snel binnen de afgesproken tijd te leveren; of het nu goederen – uit voorraad of op bestelling – of diensten zijn.

Commerciele en technische ondersteuning

Commerciële en technische ondersteuning

Ervaren, resultaatgerichte en gedreven medewerkers staan voor u klaar. Praktisch ingestelde mensen uit het vak die de bandentaal spreken. Ze inventariseren uw wensen of het probleem, adviseren wat te doen en vertalen dat in snelle, oplossende actie die zorgvuldig wordt uitgevoerd. Indien noodzakelijk wordt nauw samengewerkt met de R&D ingenieurs van het Camso Technical Center

Training

Training

Training en voorlichting is noodzakelijk om de banden, wielen en tracks volgens voorschrift te monteren, op de juiste wijze in te zetten en/of goed op de markt te positioneren. Camso Nederland heeft de kennis en wil deze graag met relaties delen. Camso Nederland geeft gerichte commerciële en technische trainingen.

Diensten

Diensten

U kunt Camso Nederland inschakelen voor: montage band/wiel, afvoer versleten banden (volgens milieu voorschriften), machine/voertuig inspecties, inzetanalyses en toepassingsonderzoek, montage-op-machine op locatie (met selfsupporting mobiele service units door VCA gecertificeerde monteurs), het populaire ruilvelgsysteem en Soli-Lease (lease concept voor volrubber heftruckbanden).

Pers

Montage

Montages van band-wiel combinaties worden in de modern geoutilleerde werkplaats van Camso Nederland volgens de daarvoor geldende voorschriften uitgevoerd door efficiënte, gemotiveerde en vakkundige specialisten.

Diensten

Klik hier voor meer informatie

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!